Saako veneitä varata koko päiväksi?

Kyllä saa. Kaksi puolen päivän varausta voi yhdistää. Koko päivän varauksen voi tehdä joko ennakkovarauksena tai puolen päivän varauksen voi päivittää koko päiväksi 24h ennen varauksen alkua. Koko päivän varauksessa vene on käytössäsi 8:00-23:00.

Pääseekö veneillä yöretkille?

Kyllä pääsee. Kaksi puolen päivän varausta voi yhdistää myös yöretkeksi. Yön yli varaukset alkavat 16:00 ja vene palautetaan seuraavana päivänä 15:00 mennessä.

Miten taataan että veneitä on riittävästi?

Palveluun otetaan rajattu määrä käyttäjiä ja käyttäjällä voi olla vain kaksi varausta voimassa kerrallaan. Näin Skipperi huolehtii, että kaikille tulee riittävästi veneilypäiviä. Pilottikauden keskeinen tutkimus on veneiden käyttöasteet. Lähdemme liikkeelle pienellä käyttäjämäärällä. Meille on tärkeää, että kaikille jää hyvä mieli heti ensimmäisestä kaudesta.

Saako venettä ajaa joku muu?

Käyttöoikeuden haltija vastaa veneestä sekä sen kyydissä olijoista. Veneen kuskina voi toimia myös joku muu, mutta käyttöoikeuden haltijan tulee aina olla kyydissä mukana.

Kuinka monta venettä palveluun tulee?

Pilottikaudella moottoriveneitä on noin 20. Skipperi voi lisätä veneiden määrää tarvittaessa.

Kuinka suuri omavastuu veneiden vahinkotapauksissa on?

Kaikki veneet ovat vakuutettuna vuokrakäyttöön. Veneiden omavastuu vahinkotapauksissa on maksimissaan 1000€. Skipperillä on oikeus veloittaa vuokraajalta vahingon todelliset kustannukset 1000€ asti.

Varaa paikkasi täältä!

Lisätietoja palvelusta: ☎️ 010 309 4239 ✉️| asiakaspalvelu@skipperi.fi