Hemmon ajatuksia veneen omistajana
Veneily on niin hieno harrastus, on mukavaa kun veneettömätkin pääsevät kokeilemaan sitä ja kenties hankkimaan myöhemmin omankin veneen.

Veneilyssä minua kiehtoo kiireettömyys ja mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin paikkoihin sekä rannikon upeisiin saariin. Toki nautin myös veneen ylläpidosta ja puuhailusta kerholla, missä on mahdollisuus saunoa ja ruokailla sataman Telakka-ravintolassa.

Aikanaan aloitimme soutuveneellä mökkirannasta käsin ja sillä kalastellen. Myöhemmin on tullut kokeiltua keskimoottoriveneitä ja hart top mallia kunnes retket pitenivät ja hankittiin asuttava matkavene, joita on ollut muutamia. Edellinen veneemme oli niin sanottu flaikkari yläohjaamolla jota myös vuokrattiin kulujen peittämiseksi. Itsellä tulee kunnolla huolehdittua omasta veneestä, koska asiakkaalle sen mielellään luovuttaa aina siistinä. Virallinen trafin vuokravene-katsastuskin meni kerralla läpi, koska kaikki tarpeelliset turvavarusteet oli jo ennakkoon hankittu. Asiakkaat ovat tykänneet kovasti tästä nykyisestä Birchwood 370 Sport Commando veneestä. Siinä on kaikki tarpeelliset varusteet ja ruhtinaalliset avotilat ja tilava uimataso. Lisäksi vene on helppo käsitellä kahdella moottorilla ja keulapotkurilla.

hemmo22

Tyypillinen vuokraaja on ollut usein entinen veneen omistaja taikka muutoin kokenut veneilijä. Nyt olen huomannut että monet aiemmin purjehtineet haluavatkin kokeilla moottorivenettä ja siirtyä eri maisemiin nopeammin. Tähän saakka vuokrausjaksot on menneet mukavasti ja palvelu Skipperin kanssa on pelannut kaikin puolin mallikkaasti. Skipperin tulo markkinoille oli hyvä, koska palvelu mahdollistaa vuokrauksen vaivattomasti kaikille kiinnostuneille. Itsellänikin veneet ovat olleet usein joutilaana suuren osan kesästä. Skipperin kautta vuokraus on vaivatonta ja turvallista myös asiakkaalle. Hyvää palvelussa on viestien vaihtomahdollisuus ennen lopullista vuokrajakson vahvistamista. Arvostan myös palveluntarjoajan asennetta kuunnella veneenomistajien vinkkejä toiminnan kehittämisessä.

Vuokraamisesta huolimatta olemme itsekkin päässeet riittävästi nauttimaan kavereiden kanssa veneilystä upeassa säässä. Olemme todenneet, että Helsingin edustallakin riittää paljon katsottavaa. Suosittelen.

Vuokraa Hemmon Birchwood Commando 370 Sport -vene

https://www.skipperi.fi/venevuokraus/birchwood/commando-370%20sport/305