Laurin kokemus veneen omistajana
Purjehduksesta on muodostunut meidän perheelle todella tärkeä osa elämää. Ainakin viime kesän ikimuistoisimmat hetket koettiin purjehdusreissuillamme.

Vaikka veneellämme on kaksi omistajaa (kaksi perhettä) on 100% käyttöaste edes kuumimpaan purjehduskauteen (heinä-elokuu) vielä aika kaukana. Veneemme on uudehko, todella siisti ja varusteltu erittäin helposti purjehdittavaksi. Siitä se ajatus sitten lähti - miksei meidänkin venettä voisi vuokrata.

Onneksi ajatus veneen vuokraamisesta ja Skipperi-palvelun avautuminen osui juurikin samaan ajankohtaan. Ennen Skipperiä vuokraaminen olisi ollut hankalaa. Nyt veneen ilmoittaminen vuokrattavaksi on palvelun kautta erittäin vaivatonta, ja palvelu tarjoaa hyvän näkyvyyden vuokrauksesta kiinnostuneille.

1934005 261317750242 6823194 n

Toki vene, joka on aika arvokas kapistus, tuntuu aluksi aika jännittävältä antaa tuntemattomien käsiin. Onneksi palvelu on rakennettu turvaamaan vuokralleantajan omaisuutta. Vuokralleottajan täytyy luoda tunnukset ja tunnistautua vahvasti (TUPAS/Pankkitunnukset), sekä täyttää Skipperin veneily-CV. Lisäksi vuokralleottajan täytyy maksaa vakuusmaksu, jolla katetaan mahdolliset kulut ongelmatilanteissa, tämä palautetaan vuokraajalle kun kaikki on sujunut ongelmitta. Venettä ei ole pakko vuokrata, mikäli et vakuutu vuokralleottajan luotettavuudesta tai purjehdustaidoista. Viime kesänä tulikin kontakti huonosti suomea osaavalta maakravulta, joka halusi viedä rouvan ihan vain pikkuisen merelle. Taisi jäädä haaveeksi. Tosin ei tuo suomenkielen taito mikään kriteeri ole. Vuokrasimme viime kesänä veneen kahdelle saksalaiselle pariskunnalle, ja he olivat meitä paljon parempia purjehtijoita…

Yhteenvetona koemme palvelun olevan meille erittäin toimiva. Se takaa riittävän turvallisuuden. Vene pääsee merelle useammin kuin omasta toimestamme. Kaiken lisäksi saamme veneen vuotuiset kulut suunnilleen katettua vuokratuloilla. Se on suuri etu kun purjehduspäiviä ei työ- ja muilta kiireiltä aivan mahdottomasti ehdi kertyä. ISO PEUKKU!

Vuokraa Hanse 325 -purjevene

https://www.skipperi.fi/venevuokraus/hanse/325/15