Miksi Skipperi?

Skipperin kautta vuokraat veneesi helposti ja turvallisesti osaaville veneilijöille. Yli 650 veneenomistajaa on jo laittanut veneensä vuokralle Skipperin kautta!

Kuinka paljon voin tienata veneelläni ja milloin vene kannattaa laittaa vuokralle?

Matkaveneiden keskituotto viikkovuokrissa on 1500€. Moni veneensä vuokraava yltää yli 10 000 € ansioihin kesän aikana. Luonnollisesti veneen sijainti ja sesonki vaikuttavat hintoihin. Aloita maltillisella hinnoittelulla, niin vuokraajat löytävät veneesi. Hinnan muuttaminen on myöhemmin helppoa menekin mukaan!

Kesä- heinä- ja elokuu ovat arvatenkin suosituimpia kuukausia ja halutuimmat lähtöpaikat löytyvät Turun saaristosta, Päijänteeltä, Saimaalta ja pääkaupunkiseudulta. Veneen kuvat vaikuttavat myös sen menekkiin, panosta siis hyviin kuviin! Hyvät kuvat ovat korkearesoluutioisia ja niitä on niin veneen sisä- kuin ulkopuolelta. Hyvä määrä kuvia on 5-8. Autamme mielellämme kuvien valitsemisessa, ja voit pyytää Skipperin ammattikuvaajaa ottamaan kuvat veneestäsi.

Skipperin osuus

Veloitamme vuokratuloista 13,5% (+ alv) välitysmaksun. Tämän summan käytämme Skipperissä olevien veneiden markkinointiin sekä palvelun kehittämiseen. Lahjoitamme 1% liikevaihdostamme John Nurmisen säätiön Puhdas Itämeri -hankkeisiin, joten laittamalla veneesi vuokralle olet myös mukana tukemassa Itämeren suojelutyötä.

Kenelle vuokraan veneeni?

Päätät itse, kenelle veneesi vuokraat! Kaikille Skipperiin rekisteröityneille suoritetaan vahva tunnistautuminen (TUPAS). Veneen vuokraajat tekevät rekisteröityessään veneily CV:n, jossa vuokraaja kertoo kattavasti taidoistaan veneilijänä. CV:stä löytyy myös henkilön mahdollisesti suorittamat veneilykurssit. Voit lukea veneestäsi kiinnostuneen henkilön CV:n ja olla häneen yhteydessä palvelun sisällä sekä puhelimitse. Näin saat varmasti luotettavan vuokraajan veneellesi. Voit myös lukea muiden kirjoittamia arvioita mahdollisesta vuokraajasta ja itse arvioida veneesi vuokraajan vuokra-ajan jälkeen. Skipperi luo ja arkistoi jokaisen vuokran yhteydessä automaattisesti sähköisen vuokrasopimuksen.

Täytyykö veneen olla katsastettu?

Vesiliikennelaki uudistuu kaudelle 2020 ja kesäkuun ensimmäisestä päivästä eteenpäin venettä ei tarvitse katsastaa vuokraustoimintaa varten. Aiemmin voimassa olleet vuokravenekatsastus, CE-merkinnän pakollisuus ja varustevaatumukset täten poistuvat. Nyt kaikki kunnossa olevat veneet ovat tervetulleita Skipperiin!

Mitä teen, jos jotain tapahtuu veneelle sen ollessa vuokralla?

Jos jotain tapahtuu, niin määrittelemäsi panttimaksun on tarkoitus kattaa veneen vakuutuksen omavastuu sekä pienet vahingot. Skipperi vastaa pantin maksamisesta sinulle, jos jotain käy. Vuokraaja on sitoutunut maksamaan pantin vahinkotapauksissa, ja sellaisen sattuessa Skipperi veloittaa sen vuokraajalta. Autamme yhteistyöverkostomme kanssa, jos jotain käy veneellesi sen ollessa vuokralla.

Olethan yhteydessä asiakaspalveluumme, jos sinulla on jotain kysyttävää!

asiakaspalvelu@skipperi.fi

010 309 4239